Certificat de Ghid Național de Turism (Touroperator)

Certificat de Ghid Național de Turism (Touroperator)

 

 

  Certificat de Ghid National de Turism (Touroperator)

 

 

 

Asociatia Turistica Ghizii Romaniei vine in spijinul dumneavoastra in vederea imbogatirii cunostintelor si a experientei si va propune obtinerea CERTIFICATULUI DE GHID NATIONAL DE TURISM (TOUR OPERATOR).

Certificatul este recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, precum si de cel al Dezvoltarii Regionale si Turismului, fiind eliberat in urma cursului sustinut de Asociatia Turistica Ghizii Romaniei, pe baza examinarii organizate de ANC (fostul CNFPA). Cursul este sustinut de personal calificat si include atat o parte teoretica, cat si aplicatii practice ce constau in excursii la munte sau vizitarea unor obiective turistive de pe teritoriul Romaniei, excursii in timpul carora veti avea posibilitatea exersarii tehnicilor de ghidarie invatate la curs.

Pregatirea practica va fi sustinuta de A.T.G.R. si SC CHRISTIAN ’76 TOUR SRL

In programa de curs sunt incluse urmatoarele module:

La sfarsitul acestui curs, veti dobani urmatoarele competente profesionale:

Durata cursului de Specializare Ghid National de Turism (Tour Operator) este de 3 luni, iar, pentru inscriere, este necesara depunerea unui dosar care sa includa:

Taxa de examinare este de 400 ron, aceasta putand fi achitata in 2 transe, astfel:

Obtinerea certificatului presupune prezenta obligatorie la doua aplicatii practice (trasee turistice in Romania si in strainatate) organziate de A.T.G.R., costurile aferente acestora variind intre 150 ron si  250 ron, in functie de lungimea traseului propus.

Vreti sa invatati de la cei mai buni? Inscrieti-va la cursurile de Specializare Ghid National de Turism (Tour Operator) organizate de catre A.T.G.R. si veti beneficia numai de avantaje:

Pentru a putea urma acesta specializare este necesar Certificatul de Agent Turism - Ghid.

Pentru inscrieri, ne puteti contacta la Aceasta adresa de email este protejata contra spambots. Trebuie sa activati JavaScript pentru a o vedea. .

Noi va ghidam catre o noua cariera, dumneavoastra veti ghida catre noi orizonturi!