SCOALA DE GHIZI

 

Motto-ul Şcolii de Ghizi:

Noi vă ghidam către o nouă carieră, voi veţi ghida către noi orizonturi!


Şcoala de Ghizi cuprinde mai multe direcţii:

  1. Curs de Calificare Agent Turism – Ghid (8 luni)
  2. Curs de Specializare Ghid Naţional de Turism (Tour Operator) (3 luni)
  3. Curs de Specializare Ghid Montan (3 luni)
  4. Curs de Iniţiere în Turism Montan (8 luni)

Cursul de Iniţiere în Turism Montan şi cel de Calificare Agent Turism - Ghid durează 8 luni şi se desfăşoară în paralel în perioada octombrie – mai în fiecare an. Dupa finalizarea cursului de calificare, cursantii au posibilitatea de a urma una din cele 2 sprecializari: Ghid National de Turism (Tour Operator) sau Ghid Montan. Cursurile de Ghid Naţional de Turism şi Ghid Montan au o durată de 3 luni şi se desfăşoară în perioade diferite, în funcţie de numărul înscrişilor. Toate cele patru cursuri sunt susţinute de personal calificat, de formatori în diverse domenii (geografie, turism, management, psihopedagogie şi altele.)


Prin această „Şcoală de ghizi” Asociaţia Turistică Ghizii României urmăreşte popularizarea în rândul tinerilor, şi nu numai, a activităţilor montane că o modalitate alternativă de petrecere a timpului liber , dar şi oportunitatea de a obţine Certificatul de Calificare în meseria de Ghid (Agent Turism – Ghid) sau de specializare (Ghid Naţional de Turism – Tour Operator sau Ghid Montan) şi de a lucra în agenţii de turism cunoscute din Bucureşti, cu care A.T.G.R. are parteneriate de colaborare.

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

Contul tau

Autentificare membru:

Evenimente

Niciun eveniment viitor!

Newsletter

Introdu numele, adresa ta de e-mail si selecteaza una sau mai multe grupe pentru a fi tinut la curent cu ultimele noutati!
captcha 

Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 Asociata Turistica Ghizii Romaniei