Cu si pentru tineri

                                                                                                                                   

 

SCOPUL PROIECTULUI

Scopul acesui proiect a fost de a pro mova in randul tineri lor altern ative de petrecere a timpului liber prin activitati sportive in natura, care sa le ofere acestora un prilej de invatare, de socializare si dezvoltare a aptitudinilor. Cei 45 de tineri participanti, pe parcursul celor 7 zile , 21 – 28 octombrie 2012 , au descoperit cum sa-si fructifice timpul liber in favoarea lor prin schimbul de informatii si experienta, precum si prin participarea la activitati comune.

 

LOCUL DE DESFASURARE

Locul desfasurarii proiectului a fost la cabana Gura Raului situata in orasul Zarnesti , jud. Brasov . Alegerea locatiei nu a fost una intamplatoare, aceasta fiind localizată la poalele masivului Piatra Craiului, chiar la intrarea in rezervatia naturală Parcul National Piatra Craiului, fiind punct de plecare spre Curmatura, Prapastiile Zarnestiului, Sat Magura, Creasta Piatra Craiului.

 

OBIECTIVE

Prin proiectul “Cu si pentru tineri!” am urmarit atingerea urmatoareor obiective :

Prin activitatile desfasurate - cursuri atat teoretice, cat si despre tehnici de orientare, echipamente montane, tehnici de mers pe munte, pericole in munti si supravietuire, competitii si jocuri de echipa, sporturi montane jocuri şi activităţi pentru dezvoltarea personală – participantii au invatat, au socializat si si-au dezvoltat noi aptitudini.

 

VALORI PROMOVATE

Valorilepromovate in cadrul acestui proiect au fost: