Ecoterra
Hostgame

MINICIRCUIT TRANSILVANIA - Ap. 6

Aplicatii Practice

 

 Registration Closed
 
0
Ultima data: Duminica, 19 Martie 2017 21:30

Asociatia Turistica Ghizii Romaniei va invita sa luati parte la cea de-a VI-a aplicatie a Scolii de Ghizi, "MINICIRCUIT TRANSILVANIA".

In acesta aplicatie aveti posibilitatea sa vizitati principalele obiective turistice din Transilvania.

Pentru ca ne propunem multe pentru un singur weekend, vom pleca de vineri seara din Bucuresti. Intalnirea va avea loc la Hotel Horoscop(Piata Unirii) la ora 21:30, urmand ca la ora 22:00 sa incepem aventura.

Prima pauza va fi la Dedulesti, apoi plecam spre primul obictiv turistic la Sibiu, unde vom face un inedit tur pe timp de noapte al centrului. Ne indreptam apoi spre Salina Turda. 
Urmatoarea oprire este la Alba Iulia, unde facem un tur pietonal si vizitam Cetatea Alba Carolina - una dintre cele sapte minuni ale Romaniei.
Dupa o noapte si o zi de calatorii, vom poposi in Geoagiu Bai - unde ne vom caza si relaxa la piscina acoperita, cu apa termala. 
Incheiem seara cu cantece la chitara si voie buna, cu noi prietenii legate in Scoala de ghizi alaturi de colegii nostri din Iasi si din Cluj.

Duminica ne indreptam catre Hunedoara, unde vizitam Castelul Corvinilor - o alta minune a Romaniei inceputa in sec XV.
Nu putem pleca spre casa fara sa vedem Biserica Sfantul Nicolae din Densus - cea mai veche biserica romaneasca in care se mai tin slujbe.
Incheiem turul istoric si turistic al Transilvaniei la ruinele cetatii Ulpia Traiana Sarmisegetusa, capitala Daciei Romane.

Cu noi cunostinte si la finalul unui weekend plin, plecam spre Bucuresti prin defileul Jiului, nu inainte de a vizita Parcul Brancusi din Targu Jiu.

Tariful aplicatiei este de 275 lei si include transport autocar, 1 noapte cazare, mic dejun, ghidaj, distractie.

Pentru inscrieri ne puteti contacta: Aceasta adresa de email este protejata contra spambots. Trebuie sa activati JavaScript pentru a o vedea.; 0724.164.954 sau la cursurile scolii de ghizi.


Descopera Romania prin excursii, joburi, turism, aventura, distractie, munte!

Va invitam sa participati la cursurile SCOLII DE GHIZI Editia a VIII-a, care au loc in fiecare marti si joi la Universitatea din Bucuresti, Intrarea Fac. Geologie-Geografie la ora 18:30. 

Veti afla mai multe informatii despre: cursurile autorizate ANC: Agent Turism – Ghid, Ghid National de Turism, Ghid Montan, Animatori centre de vacanta, Formatori,etc ; oportunitati de dezvoltare personala precum si de a primi recomandari catre marile agentii de turism si de a profesa in domeniul turismului.

Va asteptam cu drag!
Echipa A. T. Ghizii Romaniei

 

Toate datele

Eveniment: Incepe Vineri, 17 Martie 2017 21:30 pana Duminica, 19 Martie 2017 21:30
Vineri, Sambata & Duminica
 Registration Closed
 
0

 

 

Lista de participanti

 Niciun participant 
 
FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

Contul tau

Autentificare membru:

Calendar

Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Evenimente

Niciun eveniment viitor!

Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 Asociata Turistica Ghizii Romaniei