Ecoterra
Hostgame

Republica Moldova - Scoala de Ghizi 9 ATGR Bucuresti

Aplicatii Practice

 

 Registration Closed
 
0
Date: Vineri, 04 Mai 2018 22:00 - Duminica, 06 Mai 2018 22:00

Asociatia Turistica Ghizii Romaniei va invita sa luati parte la cea de-a VII a aplicatie a Scolii de Ghizi, "REPUBLICA MOLDOVA"!

Aceasta aplicatie este destinata tuturor celor care isi doresc sa descopere Republica Moldova!

Vineri, 4 mai
Vineri seara vom pleca spre punctul de frontiera Albita - Leuseni unde ne vom intalni cu colegii din Iasi si vom afla lucuri interesante de la poliția de frontiera, la o vama NON UE - ce acte trebuie sa aiba un ghid, cum iti dai seama daca un turist din autocarul tau este suspect, care sunt locurile din autocar unde infractorii tind să se așeze sau sa ascunda lucruri - adevarate "inside stories" pe care le poți afla doar din experiența celor care le trăiesc zi de zi si care pot fi extrem de valoroase pentru un viitor ghid.

Sambata, 5 mai
Dupa ce trecem cu bine vama (se trece cu cartea de identitate), vom vizita una din cramele cunoscute din Republica Moldova.
Continuam traseul turistic mergand spre Complexul Muzeal Orheiul Vechi (zidurile orașului medieval Orhei și una dintre bisericile rupestre. Rezervația cultural-naturala Orheiul Vechi are un statut special si constituie cel mai important sit cultural din Republica Moldova, aflandu-se si in procesul de nominalizare pentru a fi inscris in Lista Patrimoniului Mondial al UNESCO.

Ne indreptam spre cazare la hotel in centrul orasului Chisinau, unde vom avea cateva ore de odihna, iar spre seara vom face un tur în centrul orasului (Teatrul Național, Primaria, Piața Marii Adunari Nationale, Guvernul, Parlamentul, Arcul de Triumf, Catedrala Mitropolitana) și apoi vom da start la shopping pentru suveniruri in piața de vechituri sau la alte bunatati ale Moldovei.
Va propunem o seaara mai atipica - in club - unde puteti vedea si viata de noapte a capitalei Moldovei sau ne facem comozi la hotel si cantam cantece la chitara.

Duminica, 6 mai
Vom vizita Muzeul Militar din cadrul Minisiterului Apararii - care ilustreaza istoria tumultoasa a Basarabiei.
Vom merge spre ultimul obiectiv - Manastirea Capriana, una dintre cele mai vechi manastiri ale Basarabiei, ai carei ctitori au fost marii domnitori ai Moldovei: Alexandru cel Bun, Stefan cel Mare, Petru Rares, Alexandru Lapusneanul, Vasile Lupu, apoi, cu multa voie buna ne vom intoarce catre Bucuresti.

Tariful aplicației este de 340 RON si include transport autocar, 1 noapte cazare, mic dejun si ghidaj.

Pentru inscrieri ne puteti contacta: Aceasta adresa de email este protejata contra spambots. Trebuie sa activati JavaScript pentru a o vedea.; 0724.164.954

Descopera Romania prin excursii, joburi, turism, aventura, distractie, munte!

Va invitam sa participati la cursurile SCOLII DE GHIZI Editia a IX-a, care au loc in fiecare marti la Universitatea din Bucuresti, Intrarea Fac. Geologie-Geografie la ora 18:30.

Veti afla mai multe informatii despre: cursurile autorizate ANC: Agent Turism – Ghid, Ghid National de Turism, Ghid Montan, aplicatiile practice, oportunitati de dezvoltare personala si de a primi recomandari catre marile agentii de turism si de a profesa in domeniul turismului.

Va asteptam cu drag!
Echipa A. T. Ghizii Romaniei

 

Toate datele

Eveniment: Incepe Vineri, 04 Mai 2018 22:00 pana Duminica, 06 Mai 2018 22:00
 Registration Closed
 
0

 

 

Lista de participanti

 Niciun participant 
 
FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

Contul tau

Autentificare membru:

Calendar

Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Evenimente

Niciun eveniment viitor!

Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 Asociata Turistica Ghizii Romaniei