Acasa

 

Curs Agent de Turism-Ghid

Visati sa strabateti lumea in lung si in lat, sa cunoasteti oameni noi, culturi diferite si sa traiti experiente inedite?
Sa vizitati locuri si obiective pline de farmec?
Sa cuceriti varfurile muntilor, sa va bucurati de aer curat si de activitati relaxante?
Dar cum ar fi sa aveti un job care sa combine toate aceste activitati placute cu satisfactia profesionala si cea materiala?


Asociatia Turistica Ghizii Romaniei va ofera o mana de ajutor in indeplinirea acestui vis si vine in intampinarea dumneavoastra cu o propunere pentru obtinerea Certificatului de calificare pentru Agent de Turism – Ghid.

Cursul este sustinut de personal calificat si include atat o parte teoretica, cat si aplicatii practice ce constau in excursii la munte sau vizitarea unor obiective turistive de pe teritoriul Romaniei, excursii in timpul carora veti avea posibilitatea exersarii tehnicilor de ghidarie invatate la curs.

Durata cursului de Agent Turism – Ghid este de 8 luni, iar pentru inscriere este necesara depunerea unui dosar care sa includa:

Tarife 2021: 

Tarif curs Agent de Turism Ghid: 1400 lei  

Tarif curs Agent de Turism Ghid pentru studenti: 1000 lei curs  

 

OBS. Pentru participarea la cursuri este necesara prezentarea Certificatului Verde Covid 19.

Cursurile se vor desfasura cu respectarea tuturor normelor in vigoare privind protectia impotriva raspandirii virusului Covid 19.

 

Detalii si inscrieri:

Bucuresti: Aceasta adresa de email este protejata contra spambots. Trebuie sa activati JavaScript pentru a o vedea.  0724.164.954

Iasi: Aceasta adresa de email este protejata contra spambots. Trebuie sa activati JavaScript pentru a o vedea.  0742.570.246