Cine suntem noi?

A.T.G.R. sau ”Asociatia Turistica Ghizii Romaniei” este o organizatie non-guvernamentala cu sediul in Bucuresti, infiintata in luna iulie a anului 2007. Intre timp....

Am antrenat peste 5000 de Ghizi de Turism si Animatori centre de Vacanta!

Prin scolile noastre de formare
Agent de Turism - Ghid,
Ghid National, Ghid montan,
Animatori centre de vacanta,
Si altele...

Am creat si implementat zeci de proiecte!

Am implementat proiecte de educatie montana, ecologizare si protectia mediului, plantari de noi arbori, informarea si constientizarea pericolelor in munti, traditii si mestesuguri, ajutor umanitar si material pentru gradinite, scoli, si locasuri de gazduire a varstnicilor.

Membrii nostri

In continuare aveti cativa din cei vinovati pentru ce inseamna astazi A.T.G.R.

Razvan Bineata

Presedinte

Bun organizator şi coordonator al activitatilor asociatiei, cu vastă experienţă în lucrul cu tinerii dobândită de-a lungul celor 17 ani de activitate, în care a susţinut şi organizat: Şcoli de ghizi, Cursuri de formare pentru tineri, tabere şi excursii cu elevi, proiecte de mediu şi ecologie adresate elevilor din şcolile Bucureştene şi nu numai, teambuidinguri pentru companii de renume din Romania. Are atestări de formator, ghid, manager în turism.

Ioana Bineata

Vice-Presedinte

Fire calma şi răbdatoare, a organizat şi desfăşurat diverse evenimente, proiecte şi competiţii culturale, sportive şi de protecţia mediului pentru elevi şi tineri: "EcoTerra", "Mişcarea din Kiseleff", "Montaniada" etc. Este ghid autorizat, manager în turism şi formator.

Paul Ghearalia

Instructor

Absolvent al cursrului de calificare Agent Turism – Ghid in cadrul Scolii de Ghizi organizata de ATGR, Paul aduce un plus de experienta in organizarea excursiilor si a taberelor scolare, a proiectelor ce vizeaza educarea tinerilor, dar nu numai. Simtul practic, abilitatile de orientare, de coordonare, de comunicare si capacitatea de a lucra cu oamenii il fac un pilon important in organzarea de teambuildinguri pentru marile companii.

Catalina Popoiu

Instructor

Plina de viata, zambitoare si copilaroasa, traieste fiecare clipa bazandu-se pe ideea ca "nimic nu are importanta daca nu te face fericit", a descoperit pasiunea pentru munte si calatorii in cadrul ATGR-ului, participand la proiectele de voluntariat ale asociatiei dar si in excursii si tabere scolare ATGR!

George de Armas Silvio Edgar Catalin

Instructor

Ghid, animator, specialistul IT, pasionat de natura. Intre experienta cu oamenii, experienta cu tehnologia si cea din inima naturii Silvio aduce cele mai bune elemente din cele trei lumi la un loc.

Partenerii nostri de nadejdie

Ia legătura

Ne gasesti la birouri 

Str. Agricultori 109, Sector 2, Bucuresti, 
Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant nr. 8 Iasi.

Daca e urgent suntem si la telefon

Bucuresti
+40 724 164 954
Iasi
+40 742 570 246
Luni - Vineri, 10:00-17:00

Contactează-ne