Ecoterra
Hostgame

Aplicatia 1 - Piatra Mare (Canionul 7 scari)

Sfarsitul de saptamana inseamna distractie. Din Bucuresti, dis-de-dimineata, pe ploaie ori soare, pornim cu autocarul intr-o incredibila aventura spre Busteni. Prima oprire Casa Memoriala Cezar Petrescu. Aici vom descoperi lucruri noi, vom cunoaste lucrarile scriitorului, iar la intrarea in muzeu suntem intampinati de semne ale prieteniei lui Cezar Petrescu cu artistii plastici ai epocii: statuile celor trei martiri Horia, Closca si Crisan, daruite scriitorului de sculptorul Oscar Han, sau tablouri semnate Iser, Jiquidi ori Demian.

Canionul 7 Scari este urmatorul punct de oprire. Aflat in Timisul de Jos, defileul este sapat in calcare jurasice din partea vestica a muntilor Piatra Mare, iar peisajul este unul mirific. La o altitudine de 948 metri, defileul este format din sapte scari cu inaltimi intre 2.5 si 15 metri, care dau ii dau numele, si care se transforma in cascade cand volumul de apa al Paraului Sapte Scari, afluent de stanga al Sipoaiei, este ridicat. Dupa o zi lunga urmeaza cazarea care se va face la Bran si multasteptatele cantece de cabana si munte la chitara.

Duminica ne relaxam si pornim in vizita la Castelul Bran si Cetatea Rasnov.

Autocarul ne va duce apoi catre ultima destinatie a aplicatiei: Brasovul unde vom face turul pietonal al orasului in viziunea unica ATGR. Vom vedea Biserica Neagra, Poarta Schei, ne vom fotografia pe Strada Sforii si ne vom destinde in Piata Sfatului.

Tot ce e frumos are si un sfarsit. Dupa un plin week-end de aventura pornim spre casa cu noi amintiri si noi prieteni.

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

Contul tau

Autentificare membru:

Calendar

Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Evenimente

Niciun eveniment viitor!

Newsletter

Introdu numele, adresa ta de e-mail si selecteaza una sau mai multe grupe pentru a fi tinut la curent cu ultimele noutati!
captcha 

Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 Asociata Turistica Ghizii Romaniei